Ta

I dag är det fredag och det betyder bara en sak, det ska TA's! Veckan har gått snabbt som vanligt... hoppas jag kan avsluta den bra också, så bjuckar jag på 3 grymma låtar.
Club 7 - Everybody Move Around (Sonique System Mix).mp3 (höger klicka, spara mål som)
J. Holiday - Bed (Seamus Haji Remix).mp3 
Armand Van Helden - My My My (Klaas Mix).mp3 TA, bara TA... såmycket du bara kan.


For sale

image26 

Lagom Grey Jacket säljes (Snook jacka), det är storlek medium, jag själv väger 70 kg och 180 cm lång... det är budgivning och den startar på 1000 kr, jackan är använda ett fåtal gånger och har inga skador. Så om du vill ha en schysst vår/höst jacka så är det bara att buda på.


Thank you

Inte helt ny, men jag börjar tycka att Surkin är jävligt bra! TA för dig.
Klaxons - Golden Skans (Surkin Remix).mp3
 (höger klicka, spara mål som)

The year list

Jag har spekulerat lite grann i vad som man borde ta med sig från 2007 och vad som man kanske skulle lämna bakom sig, så jag gjorde en liten lista som lyder.

Tar med:
Detta eviga bloggande, house musiken, skinnhuvud stilen, accessoarer tror jag starkt på. Börja använd mer detaljer. tjejer! Och sist men inte minst den rullade mössan, den kanske är slut enligt alla experter men det gör sig så snyggt endå.

Lämnar:
"Långa kläder", alla "komiska" amerikanska serier i stortsätt och även O.C & One Three Hill, släng dom! Och till alla tjejer sluta klä er så 80's. Alla Beck filmer, klart att dom har varit bra men man har kanske tröttnat lite, och sen så tycker jag att en del communitys som t.ex. Facebook är lite väl onödigt.

2007 års bäst klädda man: går till Musse Hasselvall.

image19

     


New and fresh

Gott nytt år, hoppas att ni haft haft lika kul som mig under året! Det här kommer bli ett TA år.

Då var det dags igen! Har haft extremt mycket annat att göra under det senaste månaderna, men nu sätter jag igång igen och jag ska försöka att leverera ännu mer musik och mycket mer inlägg överhuvudtaget. Ny design blir det också. Kul att någon läser iaf!

RSS 2.0